About

Everything we do focuses on human movement – power, speed, strength, agility, endurance, balance and flexibility are just part of what we coach daily. LEVEL isn’t about treadmills and stationary weight machines – instead, you’ll find pull-up bars, barbells, rings, ropes, kettlebells and space for squatting, running, jumping, climbing, lifting and throwing. Our workouts are comprised of exercises that mimic everyday movements and situations – moving your body the way it is built to operate.

Fun Fact

Level is a full fitness and wellness space now with Yoga, Personal Training, Natural Nutrition, and Yoga Massage!

Level

Upcoming Classes
21 Jul - 30 Jul

Sat, July 21
12:15am (75 mins)
Restorative -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
10:00pm (45 mins)
Spartan Training (45 min) -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
11:15pm (60 mins)
Yin -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
Sun, July 22
12:45am (45 mins)
Prayanama & Meditation -Meditation
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
1:30am (75 mins)
Restorative -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
8:30pm (45 mins)
Terrain Based Bootcamp @ Fort Canning -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
Mon, July 23
12:15am (30 mins)
Midday Madness -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
12:15am (45 mins)
Hatha (45 min) -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
12:45am (30 mins)
Midday Core -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
1:15am (45 mins)
Shoulders & Hips -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
6:15am (75 mins)
Iyengar 1 -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:15am (60 mins)
Reiki Group Healing Session -Meditation
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:30am (60 mins)
Back Healing -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:30pm (60 mins)
Energising Flow -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
11:30pm (45 mins)
Sun Salutations Flow -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
Tue, July 24
12:15am (30 mins)
Midday Core -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
12:15am (45 mins)
Neck & Shoulders (45 min) -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
12:45am (30 mins)
Midday Madness -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
1:00am (45 mins)
Iyengar Rope Yoga -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
6:15am (60 mins)
Yin -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:00am (45 mins)
Spartan Training (45 min) -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
7:30am (60 mins)
Restore -Toning / Stretching
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
6:30pm (45 mins)
Terrain Based Bootcamp @ Fort Canning -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
7:30pm (45 mins)
RISE AND SWEAT (45 mins) -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
Wed, July 25
12:15am (30 mins)
Midday Madness -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
12:15am (45 mins)
Move -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
12:45am (30 mins)
Midday Core -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
1:15am (45 mins)
Ground -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
6:15am (75 mins)
Iyengar Flow -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:30am (60 mins)
Iyengar Rope Yoga -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
8:30pm (45 mins)
Terrain Based Bootcamp @ Fort Canning -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
11:30pm (45 mins)
Iyengar Rope Yoga -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
Thu, July 26
12:15am (30 mins)
Midday Core -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
12:15am (45 mins)
Move -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
12:45am (30 mins)
Midday Madness -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
1:00am (45 mins)
Ground -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
6:30am (60 mins)
Power Flow -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:30pm (45 mins)
RISE AND SWEAT (45 mins) -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
Fri, July 27
12:15am (30 mins)
Midday Madness -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
12:15am (45 mins)
Hatha (45 min) -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
12:45am (30 mins)
Midday Core -Circuit Training / HIIT
Level
CBD (Central Business District)
Book
1:15am (45 mins)
Yin -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
6:00am (60 mins)
Iyengar 1 (60 Mins) -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:00am (60 mins)
Neck & Shoulders -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:45pm (45 mins)
Terrain Based Bootcamp @ Fort Canning -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
9:00pm (45 mins)
Weekend Warrior -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
Sat, July 28
12:15am (75 mins)
Restorative -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
10:00pm (45 mins)
Spartan Training (45 min) -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
10:30pm (45 mins)
Sun Salutations Flow -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
11:15pm (75 mins)
Iyengar 1 -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
Sun, July 29
12:45am (45 mins)
Prayanama & Meditation -Meditation
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
1:30am (75 mins)
Restorative -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
8:30pm (45 mins)
Terrain Based Bootcamp @ Fort Canning -Bootcamp
Level
CBD (Central Business District)
Book
Mon, July 30
12:15am (45 mins)
Hatha (45 min) -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
1:15am (45 mins)
Shoulders & Hips -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
6:15am (75 mins)
Iyengar 1 -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:15am (60 mins)
Reiki Group Healing Session -Meditation
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:30am (60 mins)
Back Healing -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
7:30pm (60 mins)
Energising Flow -Yoga
Level (Ann Siang)
CBD (Central Business District)
Book
About

Everything we do focuses on human movement – power, speed, strength, agility, endurance, balance and flexibility are just part of what we coach daily. LEVEL isn’t about treadmills and stationary weight machines – instead, you’ll find pull-up bars, barbells, rings, ropes, kettlebells and space for squatting, running, jumping, climbing, lifting and throwing. Our workouts are comprised of exercises that mimic everyday movements and situations – moving your body the way it is built to operate.

Locations
CBD (Central Business District)
Fort Canning, Clarke Quay
CBD (Central Business District)
Amenities
  • Bath Towels
  • Changing Area
  • Lockers
  • Showers
  • Toilets
  • Towels
  • Water Refill
  • WiFi
Amenities
Bath Towels, Changing Area, Lockers, Showers, Toilets, Towels, Water Refill, WiFi